voor persoonlijke groei en bewustwording

Welkom op Centrum Europaplein 

Het centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

Het Centrum Europaplein is in 1998 opgericht als centrum voor Emotioneel Lichaamswerk. Inmiddels is het uitgegroeid tot een levendig Centrum, waar veel therapeuten aan verbonden zijn. De professionals die verbonden zijn aan het Centrum houden zich bezig met een groot aantal verschillende disciplines, o.a. met diverse vormen van complementaire geneeswijzen, coaching en wegen naar persoonlijke groei en bewustwording.

Kennismaking met onze werkwijzen

Het centrum biedt de gelegenheid zonder drempels kennis te maken of verder te werken met deze verschillende zienswijzen, behandelingen en methodes. Dit is zowel in individuele sessies, groepen als in workshops en seminars mogelijk.

De medewerkers van het Centrum

Het Centrum wordt geleid door een vereniging, bestaande uit ongeveer zeven leden die hun beroep uitoefenen in het Centrum en gezamenlijk zorg dragen voor het goed functioneren van het Centrum. Daarnaast zijn er externe huurders, zoals groepsleiders, lichaamswerkers, therapeuten, coaches, masseurs en energetisch werkenden.

Vrijwilligerswerk

Wij zijn blij met vrijwilligers die mee willen helpen aan het verfraaien van het Centrum. Voor informatie hierover kan je ons mailen (info@centrum-europaplein.nl)