voor persoonlijke groei en bewustwording

ContactGeachte bezoeker van onze website,
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer informatie wilt hebben over het huren van een sessiekamer en/of groepsruimte.
info@centrum-europaplein.nl

Voor vragen over cursussen en/of individuele therapie, coaching en dergelijke kunt u rechtstreeks met de desbetreffende therapeut/begeleider/coach e-mailen of telefoneren. Zie de pagina Therapeuten pagina

Ons adres is: Centrum Europaplein, Europaplein 127, 1079 AX Amsterdam
Centrum Europaplein is goed bereikbaar met openbaar vervoer, richting de RAI:

Per fiets

Vanuit het centrum fiets je de Ferdinand Bolstraat uit en vervolgens de Scheldestraat. Aan het einde vd Scheldestraat het fietspad langs het begin van het Rai terrein blijven volgen. Oversteken ter hoogte van de Rooseveltlaan. Rechtsaf na het parkeerplaatsje dat voor het stukje Europaplein ligt waar je moet zijn. Het is het laatste pand.

Per tram en bus

ledere tien minuten onderhoudt tram 4 van Amsterdam een dienst tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam CS, en de praktijk (halte Europaplein) (tegenover de RAI). Halte Dintelstraat uitstappen. Vanaf NS-station Amsterdam Amstel kunt u de praktijk het beste bereiken via metrolijn 51 , halte RAI of bus 65, halte Dintelstraat. Metrolijn 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal Station. Vanaf Amsterdam Sloterdijk kunt u de praktijk (tegenover de RAI) het beste bereiken via sneltram 50.

Per trein

NS-station Amsterdam RAI ligt op 300 meter van de praktijk (tegenover de RAI) en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam-Amstel en station Schiphol, die zijn aangesloten op het internationale intercitynet.
www.9292.nl

Per Auto

Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg rond de hoofdstad (A10) de RAI aangegeven op de ANWB-borden, die de route aangeven naar de RAI. De praktijk ligt direct aan de ringweg, tegenover de RAI (afslag S 109). Met de auto parkeren is voor de deur meestal mogelijk. Om daar te komen dient u de Maasstraat in te slaan, vanaf de Rooseveltlaan of de President Kennedylaan. Vandaar volgt u de Uiterwaardenstraat richting Europaplein 127, 1079 AX Amsterdam.
www.routenet.nl

Klik hier voor homepage van Google Maps